Община Сливен
Областна администрация Сливен

БСП-Сливен представи част от предизборната си платформа в кв.Даме Груев

bsp 23
23.06.2021 / 18:18

Кандидати за народни представители от БСП се срещнаха с жители на квартал„Даме Груев“. На срещата те представиха визията на БСП за развитие на България. На събитието присъстваха д-р Събина Петканска,Красимир Сивов и Янко Янков.

Красимир Сивов обсъди с гостите темата за социалната политика.

„Скъпи приятели ние от БСП съзнаваме, че положението, в което се намираме, е тежко, свързано с предизвикателства . За да има обаче добра и качествена социална политика трябва да се приеме закон за възрастните хора.

Осигуряване на по-високи доходи за пенсионерите чрез преизчисляване на всички пенсии спрямо средния осигурителен доход през 2018. С цел е повишаване стандарта на живот трябва да се извършат неотложните социално-икономическите мерки.

Ефективна транспортна свързаност между всички населени места, нова транспортна система.

Ограничаване на битовата престъпност в селата и малките населени места чрез нова „полицейска“ карта, при която в селата се създават нови участъци с постоянен жандармериен състав и транспортна техника.“

Канидата за народен представител Янко Янков, представи идеите в пенсионната система и решение на проблемите в населените места.

Д-р Петканска обсъди с гостите на срещата проблемите в здравеопазването и представи приоритетите от платформата на БСП за реформи в здравната система.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев