Община Сливен
Областна администрация Сливен

Чавдар Божурски с поздравителен адрес до служителите на ОДМВР-Сливен

05.07.2024 / 12:43

Уважаеми служители на ОДМВР-Сливен,

 

Скъпи колеги,

 

Приемете моите най-сърдечни поздравления и пожелания за здраве и много професионални и лични успехи по случай празника на Министерство на вътрешните работи – 5 юли!

 

Професията, която сте избрали, е трудна и често неблагодарна, но в същото време отговорна. Именно Вие и вашата всекидневна дейност сте в основата на обществения ред. Вашият дълг не приключва с края на работния ден или дежурството, а продължава денонощно, седем дни в седмицата, за цял живот и дори отвъд него.

 

Вие сте наследници на първите служители на МВР отпреди 145 години, а след вас ще дойдат други колеги. Но професионализмът, честта, принципите и борбата за реда и законността в името на България остават неизменни.

 

Убеден съм, че в МВР работят достойни хора, които и занапред ще продължат да служат доблестно на държавата и да се грижат за сигурността и противодействието на престъпността.

 

От името на гражданите на област Сливен и от свое име изразявам благодарност и уважение към Вашия труд. Желая на Вас и на Вашите семейства здраве и щастие, сили и търпение и още много изпълнени професионални и лични цели!

 

 

 

Чавдар Божурски

 

Областен управител

 

на област Сливен

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев