Община Сливен
Областна администрация Сливен

Най-добрите дестинации за къмпингуване в България през лятото

nay-dobrite-destinacii...
29.06.2024 / 10:09

Лятото в България предлага безброй възможности за незабравимо къмпингуване. Независимо дали сте опитен къмпинг ентусиаст или тепърва започвате, страната ни крие уникални места, които ще ви оставят без дъх.

Къмпинг Градина

Къмпинг Градина е едно от най-популярните места по южното Черноморие. Разположен в непосредствена близост до Созопол, той предлага невероятна комбинация от красиви плажове и живописна природа.

 

● Местоположение - близо до Созопол

 

● Удобства - модерни санитарни възли, ресторанти, магазини

 

● Активности - плуване, сърф, водни спортове

 

Прекрасната пясъчна ивица и кристално чистата вода го правят идеално място за семейства с деца.

Къмпинг Иракли

Известен е с дивата си природа и спокойствието, което предлага. Разположен на север от Бургас, Иракли е истински рай за тези, които търсят уединение и спокойствие.

 

● Местоположение - северно от Бургас

 

● Удобства - основни санитарни възли, природна среда

 

● Активности - риболов, разходки, наблюдение на птици

 

Тук можете да се насладите на уникална флора и фауна, както и на необятния морски хоризонт. Иракли е перфектното място за бягство от шума и суетата на градския живот. Погрижете се да вземете всички необходими принадлежности, за да сте сигурни, че децата ще са чисти и щастливи, дори и сред природата.

Къмпинг Каваци

Още едно прекрасно място, разположено близо до Созопол. Този къмпинг е предпочитан от много туристи заради чудесната си инфраструктура и красивия плаж.

 

● Местоположение - близо до Созопол

 

● Удобства - барове, ресторанти, душове и тоалетни

 

● Активности- плажен волейбол, плуване, барбекю

 

Каваци предлага отлични условия за къмпингуване и множество забавления. Представете си, че се събуждате сутрин с изглед към морето, след което се отправяте към бара за освежаваща напитка.

Къмпинг Емона

Разположен в близост до село Емона. Този къмпинг предлага уединение и спокойствие, като същевременно е в близост до морето.

 

● Местоположение - северно от Несебър

 

● Удобства - основни санитарни възли, близост до природата

 

● Активности - Пешеходни разходки, риболов, наблюдение на диви животни

 

Това е перфектното място за тези, които търсят тишина и спокойствие. Представете си романтични разходки по брега, докато слънцето залязва и вие се наслаждавате на нежния бриз.

Къмпинг Златна рибка

Намира се на север от Созопол и предлага прекрасни условия за къмпингуване. Със своите удобства и красива природа, този къмпинг е подходящ за семейства и приятелски компании.

 

● Местоположение - северно от Созопол

 

● Удобства - модерни санитарни възли, ресторанти, магазини

 

● Активности - плуване, сърф, плажен волейбол

 

Известен е с кристално чистата си вода и просторния плаж, който предлага идеални условия за отдих и забавления.

Къмпинг Кара дере

Едно от най-дивите и недокоснати места за къмпингуване в България. Разположен на север от Бургас, този къмпинг предлага истинско приключение сред природата.

 

● Местоположение - северно от Бургас

 

● Удобства - природна среда, основни санитарни условия

 

● Активности - пешеходни разходки, сърф, риболов

 

Кара дере е идеален за тези, които търсят приключение и искат да се насладят на природата в нейната най-чиста форма. Тук можете да изследвате непокътнати места и да се насладите на истински контакт с природата. Подходящ е за семейства с деца. Но не забравяйте, дори и в дивото, бебешките сапуни за ежедневна употреба са незаменими, за да поддържате хигиената на най-малките авантюристи.

 

Изберете едно от тези уникални места за къмпингуване и се насладете на незабравимо лятно приключение. Всяко от тях предлага своя собствен чар и уникални предимства.

 

Резервирайте своето място още днес и се пригответе за лято, изпълнено с незабравими мигове сред природата. Погрижете се за всички необходими консумативи, за да осигурите комфорт и на най-малките членове на семейството.

 

Изберете дестинация, която най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания, и се потопете в магията на къмпингуването в България!

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев