Община Сливен
Областна администрация Сливен

Кметът настоява ВиК-Сливен незабавно да запълни пропадналите изкопи

24.07.2023 / 17:17

ВиК да запълни и подравни изкопите от строителните дейности по водния цикъл, които пропаднаха при силния вятър и поройния дъжд на 22 юли. За това настоява в писмо кметът Стефан Радев до управителя на дружеството Пламен Трифонов. Кметът поиска проверка на участъците, почистване на уличното платно от разпръснат при бурята чакъл и привеждане на изкопите в състояние, отговарящо на законовите изисквания - да бъдат запълнени и подравнени, а в случаите на продължаващи строителни дейности, задължително обезопасени.

 

 

 

„Настоявам за незабавно изпълнение от ваша страна на мерки, които да предотвратят пътнотранспортни произшествия и наранявания на граждани“, пише още в писмото си сливенският градоначалник. Документът е изпратен и на вниманието на директора на областната полиция старши комисар Димитър Величков.

 

 

 

Стефан Радев очаква бърза реакция от държавната фирма, оптимизиране на дейностите по изпълнение на водния цикъл, за да приключат по-бързо неудобствата за хората в града – разкопаните улици и честото спиране на водата.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев