Община Сливен
Областна администрация Сливен

Привършват ремонтите по улици в гр. Нова Загора

галя30
30.03.2023 / 17:12

Кметът на Община Нова Загора Галя Захариева и заместник-кметовете Нина Генчева и Ивайло Енев направиха поредна проверка по ремонтирани участъци на градската улична мрежа на 30 март 2023 г.

Положена е основата и предстои асфалтирането на ул. „Цар Самуил“. Напълно завършени са продължението на ул. „Кънчо Чамов“, ул. „Славянска“ и ул. „Гоце Делчев“, по която новозасадените декоративни ябълки вече се радват на първата си пролет. Напълно преобразени са уличното платно и тротоарите, а живущите споделиха задоволството си от новия им облик. „За нас е важен погледът на жителите на ремонтираните улици, всяка препоръка и изказано становище.“, каза кметът Галя Захариева. В срещата си с новозагорци, тя и заместник-кметовете изслушаха мнения и по други въпроси, свързани с благоустройството на града и набелязаха предстоящи задачи във връзка с тях.

В пълен ход са и дейностите по благоустрояването на парк „Мария Роза“ по европейски проект. С настъпването на топлия сезон той се преобразява и скоро ще радва своите посетители.

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев