Община Сливен
Областна администрация Сливен

Какво искат гражданите от кмета?

Stefan_Radev
10.02.2023 / 11:25

Община Сливен ще продължи да следва амбициозната си политика по отношение на социалната и образователна сфери. В това увери кметът Стефан Радев граждани, които поставяха в приемния му ден въпроси и по двете теми. Градоначалникът също обърна внимание и на това, че липсата на приет държавен бюджет и държавни политики за справяне с предизвикателствата, се отразяват пряко на дейността на Общината и тя не разполага с ресурса и законовите механизми да ги замести. В тази връзка Радев използва случая отново да призове образователните институции да бъдат активни в разработването на проекти, с които да кандидатстват за национално и европейско финансиране. По отношение на казуси, свързани с благоустрояване, кметът пое ангажимент за проверка по случаите и търсене на решение. На вниманието му бяха представени още жилищни казуси. В рамките на приемния ден ученици от ППМГ „Добри Чинтулов“ изложиха пред Стефан Радев идеите си за иновативни практики, които предстои да разработят.

 

Част от заместниците на сливенския градоначалник и секретаря на общината също проведоха обичайната си приемна с граждани.

 

Приемният ден на кмета и неговия екип ще продължи и занапред. Той е всеки първи четвъртък от месеца, като при неотложни ангажименти е възможна промяна в дните, като записаните граждани се уведомяват за това. Записването се извършва три дни преди приемния ден – в понеделник от 8.30 часа в Центъра за административно обслужване на гражданите – източен вход на Общината. Жалби и сигнали се приемат и по електронна поща.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев