Община Сливен
Областна администрация Сливен

Кметът Галя Захариева: Нова Загора с нови професионалисти!

novaz
05.09.2022 / 15:33

Валери и Йордан са новите професионалисти, които приеха да бъдат част от екипа на Община Нова Загора. За мен беше чест да ги представя и поставя първите им задачи днес в общината.

Валери и Йордан са от онези новозагорци, които пораснаха пред очите на нашата общност. Техните постиженения още в училище им спечелиха признание лично от обичания ни покоен кмет Грозев, който даде обещание, че щом завършат висше образование ще ги покани на работа.

Данко или вече г-н Павлов има бакалавърска диплома по бизнес администрация и приключва с магистърската си степен по управление на проекти. Той е новият сътрудник в отдел „Европейски фондове и програми“. Валери или г-н Великов има диплома за софтуерни технологии и дизайн и ще е част от отдел “Култура, медийна политика и вероизповедания“. Сърдечно благодаря на г-жа Валя Сердарска – директор на Д “Бюро по труда“ за отличната екипна работа, която ни помогна да получим млади професионалисти в нашия екип.

Вярвам, че всеки има право на своето развитие и всеки има право да постига мечтите си. Гордея се, че мога да бъда част от този процес.

Заедно можем! Успех, момчета!

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев