Община Сливен
Областна администрация Сливен

Ремонт на Центъра за подкрепа за личностно развитие-Детски комплекс - Сливен

remont
08.07.2022 / 16:44

Приключи частичният ремонт на сградата на Центъра за подкрепа за личностно развитие-Детски комплекс – Сливен. За това съобщиха от Дирекция „Общинска инфраструктура“. Строително-монтажните работи включваха освежаване на дограмата, изкърпване на мазилката по фасадите, боядисване, включително, на отделните елементи.

 

„Целта ни беше да освежим външния облик на сградата. Тя има своята дълга история и е сред разпознаваемите обекти в града. Много от децата и учениците прекарват там част от времето си в извънкласни дейности“, коментира кметът Стефан Радев. Ремонтните дейности са извършени по договор и в определения срок. Средствата са осигурени от Община Сливен.

 

Център за подкрепа за личностно развитие-Детски комплекс - Сливен е част от системата на образованието. Той осъществява общинската политика за осигуряване на обща подкрепа за личностно развитие на деца и ученици от 5 до 18-годишна възраст в община Сливен. Към момента в него се обучават деца от сливенски училища и детски градини, разпределени в школи в областта на науката, изкуството и спорта. Центърът е организатор и домакин на национални конкурси и изяви по интереси на деца и ученици в общински и регионални конкурси и състезания.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев