Община Сливен
Областна администрация Сливен

Румен Радев в Сливен

06.11.2021 / 07:45

✅ПРЕЗИДЕНТЪТ Румен Радев смело пое ролята си на Президент, за да обедини българите около най- важните общочовешки ценности , залегнали в културата , традициите и дори в религиите на всички цивилизовани нации и народи , включително и българският .

Ценности , които всеки от нас е чувал от родители , баби ,дядовци ,от учители . Ценности ,в които всеки от нас възпитава децата си и иска да ги направи почтени хора, успяващи чрез труд, знания , постоянство , упоритост и лични качества .

 

✅За първи път български държавник успя да направи пробив и да обясни на западните ни партньори, позицията на България във връзка с присъединяването на република Северна Македония към ЕС . Тази позиция не само беше разбрана , но и явно беше приета от Европейските ни партньори . Обяснение, което показа на лидерите на Европейския Съюз ,че България не спира Северна Македония към интеграцията и в ЕС заради миналото ,а заради бъдещето .

 

✅Румен Радев завършва със златен медал математическата гимназия в Хасково .

Първенец на випуска на ВВУ , военен пилот , достигнал до Генерал от Военновъздушните сили/ВВС/ и командир на ВВС .

Да се замислим и да си отговорим ,дали човек с подобни качества и възможности , който се е нагърбил с нелеката задача да работи за България , заслужава нашето доверие !

 

✅ Ако избора на Президент на РБ е важен , то многократно по -важен е изборът на всеки един от нас за Парламент.

 

#Б С П за България- #номер33

 

#С вас Сме- #номер 6

 

Д-р Събина Петканска-Вълева - #преференция 102

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев