Община Сливен
Областна администрация Сливен

Ето как да изберем парфюм спрямо нашата индивидуалност

PARFUM
26.02.2021 / 07:09

Всеки човек има свои личностни черти, които го правят това, което е. Докато някои могат да бъдат по-меки като характер, други могат да бъдат по-студени и резервирани по начина, по който живеят.

Намирането на подходящия аромат за себе си може да бъде трудно начинание, но един от най-добрите начини да го направите е като да изберете нещо, което наистина отговаря на вашата индивидуалност.

Вижте тези няколко съвета за това как да изберете аромат за вашата личност. Продължете да четете, за да разберете повече.

Романтичен

Ако се чувствате като човек, който обича романтиката и е влюбен, тогава трябва да използвате това, за да откриете своя аромат. За романтиците е най-добре да търсят парфюми с флорални есенции и нежни, страстни аромати.

Много хора вярват, че цветните аромати ни напомнят за детството, което е успокояващо и може да бъде приятно за тези, които се чувстват романтично настроени към света.

Мистериозен

Друга черта на личността, която имат някои хора, е мистериозната. А тя често е доста интригуваща.

За този тип личност е най-уместно да изберете сложен аромат като бергамот, роза, дъбов мъх и жасмин. Тук доста добре могат да ви паснат небезизвестните дубайски парфюми. Повече за тях можете да научите в тази статия: https://fragrances.bg/blog/dubaiskite-parfiyumi-avtentichni-ili-ne/.

Силен и все пак чувствителен

Знаем, че има и много от вас, които считат личността си за силна, но чувствителна и съществуват много аромати, които биха били идеални за вас. Помислете за избора на парфюм с някои нотки на тютюн, бреза и мед, тъй като те могат да помогнат за подобряване и изразяване на личността, която вече имате.

Изискан

За тези, които се смятат за изискани по начина, по който се държат, има някои ароматни нотки, които са доста подходящи. За този тип личност се препоръчват аромати на ветивер, кедър и сандалово дърво, тъй като те могат да помогнат за излъчването именно на изискан аромат. Тези парфюми миришат подобно на гора и могат да ни усъвършенстват и придават още класа във всеки един момент.

Страстен

Другият тип личност, който може да смятате, че сте, е страстен или съблазнителен. За тези с този тип личност предлагаме да изберете някои ориенталски аромати, които включват ванилия, кориандър или канела.

Този аромат е чудесен и за онези хора, които обичат да излизат навън и да преживяват различни приключения. Подобни парфюми със сигурност ще им харесат!

В заключение

Независимо от това какъв точно вид личност имате, трябва да можете да намерите идеалния аромат, който да съответства на усещането, което искате да оставяте у другите хора. Ако смятате, че притежавате някоя от тези личностни черти, не забравяйте да помислите внимателно за съветите, които сме ви дали.

Така например, ако сте романтична личност, помислете за избора на флорални тонове. И се придържайте към аромата на кедъра, ако се приемате за изтънчени личности.

Следвайте нашите съвети и бихте могли с лекота да намерите идеалния аромат за вашата личност. Повечето парфюми трябва да посочват различните нотки, които съставляват цялостната миризма, така че не забравяйте да разгледате това преди покупката. Дерзайте!

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев