Община Сливен
Областна администрация Сливен

Носителят на приза „Добри Желязков“ за 2019 г. Стоян Стоянов също се включи в благотворителната кампания „Заедно за теб!“

18.02.2021 / 09:45

Удостоеният с наградата на Община Сливен за стопанска инициатива „Добри Желязков“ за 2019 г. Стоян Стоянов, също се включи в благотворителната кампания „Заедно за теб!“. За близо 1900 лв., от негово име бяха дарени продукти от първа необходимост за хранителната банка.

 

„От името на цялата ни общност изказвам благодарност към този благороден жест. Благодаря на всички, които се включиха досега и на тези, които тепърва ще го направят. Това е поредно доказателство колко голяма може да бъде човешката доброта и съпричастност в трудни времена“, заяви кметът Стефан Радев.

 

Кампанията „Заедно за теб!“ бе създадена през месец април миналата година и е част от мерките в помощ на жителите на общината, поставени под карантина.

 

От създаването на Хранителната банка досега, са подпомогнати повече от 3500 души, като броят им непрекъснато нараства. Мястото, определено за доставяне на хранителните продукти, е зала „Васил Левски“. Те включват брашно олио, ориз, леща, боб, захар, сол, макарони, спагети. Могат да бъдат добавяни консерви и други хранителни продукти, но трябва да бъдат пакетирани, трайни и в срок на годност. Желаещите да се включат могат да подадат предварително заявление в рамките на работния ден от 8 до 17 часа. Телефоните за контакт са 044 611 124 и 0885 26 98 25 – Стела Йорданова и Таня Димитрова.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев