Община Сливен
Областна администрация Сливен

Ще сваляте данъците ли?

13.10.2019 / 07:56

Всички кандидати за кмет на Сливен обещават на избирателите, че ще ревизират Синята зона и ще намаляват местните данъци. И избирателите ръкопляскат, готови да подкрепят с гласа си всеки, който му обещава това.

Да вземем само автомобилите, които пълнят,че и препълват града. А уж да не задръстват поне центъра, беше въведена Синята зона. И уж само в центъра, а тя се разпростря кажи-речи в половината град. Ако всеки паркира на Синята зона само два пъти на ден за по един час, той годишно плаща 500 лв. Освен това плаща и около 150 лв. годишен данък за автомобила си. Пак на общината.

Сега умножете тези 650 лв. по 10 000 автомобила в града, ако не са и повече. Да, 6 милиона и половина лева. Сега не че улиците са много лоши, но могат да станат още по-удобни - без кръпки , с повече "зебри", с повече "легнали полицаи", защото Сливен плаче за тях заради катадневните блъснати пешеходци. Да не говорим какъв автомобилен въздух диша сега Сливен, градът, който с право се считаше за най-чист!

Сега кажете - кой кандидат, като стане кмет, ще се лиши от тези 6, 5 млн.лв., само защото е обещавал предизборно драстично намаляване на данъците?

Няма такъв! Така че - посмали с обещанията, още не си станал кмет и вече лъжеш!

Хайде, гласувайте!

Добрин Добрев

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев