Община Сливен
Областна администрация Сливен

Коя ще е Лице на Сливен?

27.06.2024 / 13:05

Събитието “Лице на Сливен” ще се проведе на 10.07.2024г. от 19:00 в зала за събития Марионет Галерия. Организатори са Мисис България 2022 и Първа дама 2023 - Гергана Станчева и Йордан Бъчваров - лицензиант на правата за България на известни международни конкурси. Конкурсът “Лице на Сливен” ще протече като официална вечеря, с посрещане на червен килим и welcome drink, ревюта на известни модни и бижутерийни къщи от града, интересна програма с участието на Деан Митев, Няголета Желева, балет “Империя”, танцова школа “Туида” и др.

По време на финала на събитието, чрез благотворителна томбола с награди и дарителски кутии, ще се събират средства за две двойки с репродуктивни проблеми от град Сливен, които нямат финансова възможност. Те ще кандидатстват и към общинския фонд, който частично финансира процедурата.

Две са възрастовите категории на участничките в конкурса: 16-24 и 25-45, като възможностите, които очакват победителките са изключителни - класиране директно за финалите на национални и международни конкурси, многобройни фото сесии и рекламни проекти; публични изяви. Финалистките са общо 18 - млади и целеустремени момичета и омъжени/семейни дами, които са успешно реализирани в професионален план и подкрепят благотворителни каузи. Една от участничките в малката възрастова група, освен изключително красива и с перфектни мерки, е отрязала и дарила косата си за направа на перуки за онкоболни. Участничка в голямата категория е донор на яйцеклетки и самата тя е заченала чрез инвитро. Друга дама е организатор на благотворителни базари и концерти за деца с увреждания.

Идеята на “Лице на Сливен” е да се разграничи като формат не само за красота, но и добродетели и с благотворителен характер.

Конкурсът държи на имиджа на своите претендентки, заради това те НЯМА да дефилират по бански/бельо и НЯМА да представят таланти, а ще бъдат стилно и красиво облечени от водещите модни къщи в града.

Освен да е красива, носителката на титлата

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев