Община Сливен
Областна администрация Сливен

Местният парламент избира зам. председатели

10.01.2024 / 13:29

Поредна сесия на Общински съвет-Сливен предстои този четвъртък, 11 януари. 24 са точките към момента в предварителния дневен ред. Те са предимно рутинни и се отнасят до определяне на представители на местния парламент и на Общината в различни местни, национални организации и сдружения. Сред тях попадат Националното сдружение на общините в България /НСОРБ/, Националното сдружение на председателите на общински съвети в Република България /НАПОС-РБ/, Регионалната асоциация на общини „Тракия“ /РАО „Тракия“/ и др.

 

На заседанието ще бъдат определени и съставите на Комисиите - към Общински фонд „Ин витро“, по стипендиите и по символика. Общинските съветници предстои да изберат един или няколко зам. председатели на местния парламент, както и да определят новия състав на Управителния съвет на Общински фонд „Култура“.

 

И в този дневен ред е включена план-сметката за чистота за настоящата година. Изменението на правилника за организация и дейността на Общинския съвет също ще бъде разгледано и гласувано.

 

В дневния ред са включени още разпоредителни сделки с общинско имущество, отпускане на финансови помощи и утвърждаване на миналогодишните отчети на Комисията по символика и на Общински фонд „Култура“.

 

Сесията ще започне от 9 ч. в зала „Май“.

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев