Община Сливен
Областна администрация Сливен

Кои идват на „Фестивала на Стоте войводи“

11.09.2023 / 11:01

Българският актьор и музикант Владо Михайлов и Николай Воденичаров-Никеца от един от сезоните на „Гласът на България“, ще бъдат част от тазгодишната програма на „Фестивала на Стоте войводи“. Поредното издание се завръща с още по-богата и разнообразна програма.

 

Откриването ще се състои на 16 септември, събота, от 18 ч. в Градската градина. Началото ще поставят състави от Сливен и региона. От 20 ч., на откритата сцена ще се качат българският рок певец Тома Здравков и групата му. След това, от 21 ч., група Р.I.F ще покачат градуса на настроението. Първата вечер на фестивала ще продължи с участието на звездите Владо Михайлов и Никеца.

 

Вторият ден ще започне с представление на Държавния куклен театър от 11 ч. Програмата през деня ще продължи с изпълнения на местни състави от 18 ч. и на сливенския Ансамбъл за народни песни и танци от 19 ч. Истинска фолклорна палитра ще предложат на публиката оркестър „Канарите“ от 20 ч. Вечерта ще завърши с изпълнения на популярната певица Джена. Тя ще се качи на откритата сцена от 21 ч.

 

И през двата фестивални дни посетителите в Градската градина ще имат възможност да опитат и да се насладят на разнообразната местна продукция. Да научат повече за процеса и технологията по нейното производство.

 

Организатор на проявата е Община Сливен.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев