Община Сливен
Областна администрация Сливен

Проведе се рок фестивал "Завинаги при звездите"

21.08.2023 / 13:16

На 19 август в Конна база „Макс“, гр. Нова Загора се проведе рок фестивал „Завинаги при звездите“, подпомогнат от Община Нова Загора, Ротари клуб Нова Загора и представители на местния бизнес.

Концертът се провежда за първа година и е в памет на Славян Иванов – новозагорски талант от клас „Китара“ към ОШИ „Илия Аврамов“, който завинаги остава в спомените на своите приятели, близки и съученици с любовта си към музиката.

Благородната идея е по инициатива на неговия баща Иван Иванов, който не случайно избира и датата за събитието – 19-ти август е рождения ден на Славян, който трябваше тази година да навърши 23г. Именно той постави и началото на събитието, в което участие взеха деца от Обединена школа по изкуствата „Илия Авармов“, гр. Нова Загора, групите „Odd crew“ и „Vulgar Bulgar“, Криси Красимирова и група „Бащин“, в състава на която влиза бащата на Славян със свои приятели – новозагорски музиканти. С невероятната си енергия, под блясъка на звездното небе те завладяха сърцата на новозагорската публика и доказаха, че личната загуба и болка могат да се превърнат в удивително послание, достигащо до много хора с усмивка.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев