Община Сливен
Областна администрация Сливен

Баба от Сливен празнува с близки и приятели своя 100 рожден ден

баба
17.07.2023 / 17:40

Своята 100 годишнина празнува през юли Магда Каракостова, която живее в сливенския квартал „Дебелата кория“. Тя получи поздравления и пожелания за здраве от свои близки и приятели. Кметът Стефан Радев изпрати поздравителен адрес, който бе връчен на столетницата от кметския наместник в квартала Николай Колев.

 

„За мен е чест да поздравя жена, преминала през изпитания, изживяла радости и скърби, дала своя принос за обществото през последните 100 години. Малко са хората, избрани да видят развитието на един век, да посрещат изгреви и залези с палитра от емоции. Вярвам, че съдбата дава шанс на тези, които носят в себе си много любов към хората, доброта и знаят истинския смисъл на живота. Бъдете благословена с дните си до сега, здрава и със силен дух занапред!“, написа в поздравителния си адрес кметът Стефан Радев.

 

Баба Магда е родена на 15 юли през 1923 г. Била е третото от общо три деца. Живяла е в Гърция, в Бургаски регион, в Стралджа, а от 25 години е жител на сливенския квартал „Дебелата кория“. Има две дъщери, трима внука и пет правнука.

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев