Община Сливен
Областна администрация Сливен

Сливен посрещна новата 2 023 година

2023
01.01.2023 / 09:38

На площада пред сградата на Общината десетките дошли изпратиха 2 022 г. и с надежда за по-добро отправиха поглед към новата. Точно в полунощ приветствие към всички жители на общината отправи кметът Стефан Радев. Той пожела здраве и благополучие на всички сливналии у нас и в чужбина.

 

"Нека 2 023 г. да е мирна, здрава, благодатна и донесе щастие за хората по света. Да благодарим на отминалата 2 022 г., че ни даде опит, направи ни по-силни и уверени! Предстои да надграждаме постигнатото, да помагаме на хората в стремежа на всички за по-добър живот.

 

Пожелавам здраве, късмет и успехи на всички, най-вече на децата, защото заради тях продължаваме смело напред, защото трябва да сме добрият пример, за да изпълним със смисъл бъдещето им.

 

Здраве, благоденствие и берекет за сливенските семейства и всички наши съграждани в България и по света", написа на официалната си Фесбук-страница кметът.

За настроението на присъстващите на площада се погрижиха група "Конкурент" и Ансамбълът за народни песни и танци, с ръководител Диан Митев. Всеки желаещ получи баница с късмети и чаша вино.

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев