Община Сливен
Областна администрация Сливен

Благотворителен концерт в подкрепа на талантите на Нова Загора

talanti
20.12.2022 / 13:37

В навечерието на Игнажден храм „Свето успение Богородично“ беше огласен от талантливите деца на Нова Загора. Дамите от клуб „Winnеr Wheel“ и Школа по изкуствата към НЧ „Диньо П. Сивков – 1870“ поднесоха своя коледен подарък към нашите съграждани – традиционния Рождественски концерт с благотворителна цел. Сред официалните лица бяха кметът на Община Нова Загора Галя Захариева, заедно с екипа от общинското ръководство, председателят на Общински съвет Нова Загора Нейчо Минчев, директорът на ОШИ „Илия Аврамов“ Андония Спасова.

Инициативата за провеждането на ежегоден Благотворителен концерт в навечерието на Рождественските и новогодишни празници е изцяло на клуб „Winnеr Wheel“ Нова Загора и се провежда за пета година след двугодишно прекъсване. Събраните средства се предоставят за талантливите деца от Школата по изкуства „Илия Аврамов“.

Президентът на клуба – инициатор Цвета Стефанова приветства гостите и изказа благодарността си към тях, че са част от благотворителната кауза, дарявайки светлина и топлина за даровитите новозагорчета.

Вечерта пренесе присъстващите в най-топлото и уютно място, там, където добрината, надеждата и мечтите стават реалност. Момичетата и момчетата от ОШИ „Илия Аврамов“ я превърнаха в едно незабравимо изживяване. Звуците на пианото и ангелските гласове докоснаха с най-нежните си струни душите на гостите и пробудиха Коледния дух.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев