Община Сливен
Областна администрация Сливен

Благотворителна инициатива в подкрепа на пострадал младеж

bazar
12.12.2022 / 14:53

На 12 декември 2022 г. предиобед, кметът на Община Нова Загора Галя Захариева и нейният екип посетиха Благотворителния коледен базар, открит пред Спортна зала „Младост“. Той е организиран от Център за обществена подкрепа в града ни със съдействието на Община Нова Загора, Дневен център за деца с увреждания с. Асеновец, Защитено жилище и Дом за стари хора.

Общинското ръководство призовава гражданите на общината да откликнат на идеята на организаторите и да се присъединят към тяхната благотворителна кауза. На празничния щанд могат да се открият красиви картички, сувенири, играчки, коледна украса и разнообразни подаръчета, изработени ръчно с много любов и старание от потребители на социални услуги в общината. Средствата ще бъдат дарени в подкрепа на един новозагорски младеж – 19-годишният Стилиян Илиев, пострадал при автомобилна катастрофа.

Всеки, който желае, може да подкрепи финансово благотворителната кауза с лично дарение на следната банкова сметка:

BG60UNCR70001524021959 УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

(Силвия Колева Илиева )

Базарът ще остане открит в предпразничните дни. Там можете да откриете своите подаръци, едновременно с това да направите подарък – надежда за лечението на Стилиян.

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев