Община Сливен
Областна администрация Сливен

Поздрав на кмета на община Нова Загора Галя Захариева по повод 14 октомври - Петковден -

Sveta_Petka
13.10.2022 / 15:56

Уважаеми жители на община Нова Загора,

Отново е Петковден! Ден, изпълнен с веселие, празнично настроение и вълнение, защото днес е нашият ден – на новозагорци, на родния ни град, на обичната ни и гостоприемна Нова Загора!

Света Петка Българска е символ на семейството и рода, покровителка на българския народ и държава. Нека ни закриля с чудодейната си сила, да изпълва сърцата ни с мир и доброта, да носи сплотеност и разбирателство в семейното огнище!

В този празничен ден всички ние забравяме за проблемите и насочваме мислите си към позитивното и красивото. Но нека не само в този ден да бъдем такива. Нека сме по – добри, съпричастни и обединени! Да загърбим злобата, завистта и омразата! Да подхраним душите си с добрина и любов към близки, познати и непознати, защото получаваме в замяна това, което даваме. Нека си помагаме взаимно, да градим всички заедно общото си бъдеще и да подобряваме облика на родния си край!

Оценявайте и откривайте красивото във всичко, което Ви заобикаля и виждайте света с добри очи. Пожелавам Ви да бъдете здрави и истински щастливи, мъдри и с воля и упоритост преодолявайте предизвикателствата на живота!

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев