Община Сливен
Областна администрация Сливен

Минчо Афузов: Изборите в област Сливен преминаха при добра организация

afuzov 2
04.10.2022 / 17:11

„Положихме доста усилия за провеждането на една спокойна и добре организирана изборна кампания“. Това каза областният управител Минчо Афузов пред представители на медиите днес. Той допълни, че при подготовката на изборите са били своевременно предотвратени някои рискове за изкривяване вота на избирателите. „За целта проведохме поредица от срещи с органите на местната власт, с всички институции и фирми, имащи отношение към честното, прозрачно и безпроблемно провеждане на изборите в област Сливен“, уточни г-н Афузов.

 

„Изказвам благодарност на служителите от Областна администрация, на членовете на Районната избирателна комисия, на общинските администрации в област Сливен, на Областната дирекция на МВР и служителите в нейните подразделения, на РД „Пожарна безопасност и защита на населението“, на всички фирми и организации, осигурили спокойното преминаване на изборния процес“, изтъкна областният управител.

 

„Изборните резултати са факт. Очаквам от сливенските народни представители в 48-то Народно събрание да намерят общ език, да изпълнят обещанията, дадени пред избирателите, и да работят целенасочено по най-важните за развитието на област Сливен теми и приоритети“, подчерта Минчо Афузов.

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев