Община Сливен
Областна администрация Сливен

Какво решиха съветниците в Нова Загора?

28.09.2022 / 11:27

На 28 септември се проведе 42-то си заседание Общински съвет - Нова Загора. В предварително обявения ред бяха включени 6 точки. Допълнително бяха внесени още 5 точки.

В хода на заседанието бяха обсъдени и приети: Предложение за приемане на Наредба за издаване на карти за паркиране на превозни средства, обслужващи хора с трайни увреждания и използване на улеснения при паркиране на територията на община Нова Загора, Предложение за приемане на информация за текущото изпълнение на общинския бюджет и общинските сметки за средства от Европейския съюз на община Нова Загора за първото шестмесечие на 2022 г. и Предложение за изменение на Бюджета на Община Нова Загора за 2022 г. Одобрени бяха Предложението за утвърждаване на одобрените заявления и определяне размера на отпуснатата сума по Правилника за финансово подпомагане на процедури, свързани с лечение на безплодие за семейства с репродуктивни проблеми на територията на Община Нова Загора и Предложение за приемане на решение за определяне на дейностите по предоставяне на „Топъл обяд“ от Община Нова Загора като местна дейност по смисъла на Закона за публичните финанси.

 

След изчерпване на дневния ред и дадената възможност за питания, обръщения и декларации, председателят на Общински съвет – Нова Загора Бояна Гидикова закри заседанието.

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев