Община Сливен
Областна администрация Сливен

ТЕЦ - Сливен, новият сезон, договорите и цените

TEC_sgrada
13.09.2022 / 11:36

Важно съобщение от Топлофикация-Сливен:

 

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

 

От 14.09.2022г., „Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов” ЕАД започва сключване на индивидуални промоционални договори за сезон 2022/2023г.

 

В зависимост от начина на разпределение на топлинната енергия в сградата, дружеството предлага следните видове договори:

 

Договор 1.1:

 

За клиенти, при които разпределението на топлинната енергия се извършва с електронни разпределители, ползват отстъпка от сумата за отопление в размер на 5%. За тези клиенти ще приложим предел на месечните сметки, формиран от инсталирания пълен обем на имота умножен по 1,40 лева с ДДС. В случай, че делът на топлинната енергия отдадена от сградната инсталация е 25% или повече, клиента заплаща разликата, съответстваща на имота над този процент.

 

Договор 1.2:

 

За клиенти, при които разпределението на топлинната енергия се извършва с индивидуален топломер, ползват отстъпка от сумата за отопление в размер на 5%. В случай, че делът на топлинната енергия отдадена от сградната инсталация е 25% или повече, клиента заплаща разликата, съответстваща на имота над този процент.

 

Пределната стойност за битова гореща вода е в размер на 11,00 лв./куб.м. с ДДС.

 

Тези отстъпки са валидни за всички наши клиенти, които заплащат редовно месечните си сметки за потребена топлинна енергия в 30 дневен срок.

 

Можете да сключите договор в Информационния център – бул.”Хаджи Димитър” №39 (срещу ДКЦ1), като спазвате необходимите санитарно-хигиенни изисквания.

 

За Ваше улеснение предлагаме сключване на договор и чрез интернет.

 

Предложените договори можете да намерите на следния електронен адрес: https://toplo.sliven.net/tyrgovska-politika

 

След попълване и сканиране изпратете подписаните декларация-съгласие за обработване на лични данни и договор на електронен адрес: tecsliven_site@abv.bg.

 

Информация за сключения договор ще получите на Вашия електронен адрес.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев