Община Сливен
Областна администрация Сливен

Административен съд - Сливен се отчита

14.03.2022 / 11:02

На 18.03.2022 г. от 13:30 ч. в зала „Прима“ на Хотелски комплекс „Национал“ ще се проведе Годишно – отчетно събрание на съдиите и служителите от Административен съд – Сливен за приемане на Отчетния доклад за дейността на съда през 2021 г. и отбелязване на 15 години от създаването и началото на дейността на Административен съд Сливен.

 

Гости на събитието ще бъдат съдия Любомир Гайдов - Зам. председател на Върховен Административен съд и съдия Йовка Дражева – председател на Пето отделение във Върховен Административен съд.

 

Поканени са да присъстват Боян Магдалинчев – представляващ ВСС, Георги Чолаков – Председател на ВАС, Мариника Чернева – Зам.председател на ВАС, Теодора Точкова – Главен инспектор на ИВСС, Владимир Първанов – съдия във ВАС, Председателят на Окръжен съд Сливен, Окръжният прокурор на Сливен, председателите на районните съдилища и прокуратури в областта, Областният управител на гр. Сливен, Кмета на гр.Сливен, Директора на Областната Дирекция на МВР Сливен, кметовете на гр. Нова Загора, гр. Котел и гр. Твърдица и председателят на Адвокатската колегия Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев