Община Сливен
Областна администрация Сливен

Кандидатите за народни представители от „БСП за България“ в Сливен с инициатива за даряване на българска литература

knigi
03.11.2021 / 16:15

Кандидатите за народни представители от коалиция „БСП за България“ в Сливен започнаха инициатива за даряване на българска литература. За целта всяко едно от 108-те читалища в областта ще получи книги на съвременни автори. Кампанията започна от сливенското село Трапоклово, където водачът на листата Атанас Зафиров направи дарение на читалище „Отец Паисий – 1928“.

„Живеем в неспокойно и тревожно време, в което сме изправени пред икономическа, социална и политическа криза. За да устоим пред днешните предизвикателства, е важно да намери пътя един към друг и да си припомним ценностите, които са ни съхранили като народ. Затова ние, от коалиция „БСП за България“, стартирахме тази инициатива. Искаме да достигнем до всяко едно кътче в област Сливен и да дарим книги на съвременни автори, които да напомнят за силата и борбеността на българина. Стремежът ни е да предадем на нашите сънародници късче духовност, вярвайки, че можем да бъдем малко по-добри“, заяви Атанас Зафиров.

В Трапоклово кандидатите за депутати от левицата се срещнаха с жители на селото, с които обсъдиха проблемите на малките населени места, сред които са обезлюдяването, липсата на работа и ниските доходи.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев