Община Сливен
Областна администрация Сливен

БСП – Сливен представи листата си с кандидати за народни представители

lista
24.10.2021 / 14:39

БСП – Сливен излиза на предстоящите избори за народни представители с подготвен екип от специалисти, който предлага разумни решения за преодоляване на икономическата, социалната и здравната криза в страната.

Начело на листата застава заместник-председателят на социалистическата партия Атанас Зафиров, който за трети път е определен за водач на левицата в Сливенски избирателен район. Завършил е магистратура по „Национална сигурност“, „Финанси“ и „Български език и история“. Специализирал е „Политология“ и „Политически мениджмънт“. Докторант е по „История“. Зафиров бе и председател на Комисията по отбрана в 46-ото Народно събрание.

На второ място е известният хирург д-р Събина Петканска, член на Българския лекарски съюз, Българското хирургическо дружество и Съюза на детските хирурзи в България.

Трета позиция заема общинският съветник от левицата в Нова Загора Димитър Бънов, който е инженер по образование. Специализирал е „Политически мениджмънт“ в Нов български университет.

Четвърти е бившият кмет на село Самуилово и настоящ общински съветник от БСП в Сливен Радослав Кутийски.

Юристът Румен Бозуков е на пето място в кандидат-депутатската листа. Шестата позиция е за Ваня Колева, която е общински съветник и председател на социалистическата партия в Твърдица.

На седмо място се нарежда адвокат Сиво Сивов, който е представител на коалиционния партньор и заместник-председател на ПП „Движение за социален хуманизъм“.

Осми по ред е Красимир Сивов, електроинженер по образование и управител на транспортна фирма в Сливен. Девети е магистърът по „Технология и управление на транспорта“ от Русенския университет Юлиян Иванов.

Първият български рейнджър и участник в две мисии на ООН Янко Янков заема десетото място в листата на БСП – Сливен. Той е бивш кмет на село Селиминово, автор на четири книги и член на независимите писатели в България.

 

Гласувайте за разумните решения с № 33 в бюлетината на изборите за народни представители!

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев