Община Сливен
Областна администрация Сливен

Поздравление на кмета на община Сливен Стефан Радев по случай първия учебен ден

Stefan_Radev
15.09.2021 / 13:33

Уважаеми учители,

 

Скъпи ученици и първокласници,

 

Ето, че отново сме на прага на нова учебна година. За някои от вас училищният звънец ще прозвучи за първи път и e разбираемо вълнението ви в този ден. Прекрачвайки прага на класната стая, започва нов етап от живота ви, който ще ви разкрие света на познанието и ще ви представи безкрайните възможности, които стоят пред вас. Бъдете смели, дерзайте и не се страхувайте да задавате въпроси. Вярвайте на своите учители, бъдете смели и те ще ви водят по пътя на знанието и науката.

 

На по-големите ученици пожелавам да надграждат всичко научено досега, смело да мечтаят и винаги устремено да гледат към най-високите върхове. Пътят до висините е труден, но всяка крачка и усилие си заслужават. Вие сте хората на новото време и вярвам, че ще продължите да движите света към по-добро.

 

Уважаеми учители, благодарим ви за всичко, което правите за своите ученици. Да бъдеш учител е не просто професия, а призвание. Във време, изпълнено с предизвикателства и динамика, вие показахте изключителна отговорност и професионализъм.

 

На всички пожелавам здраве, по-лека учебна година и повече присъствени часове! Спорна и успешна да е!

 

На добър час!

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев