Община Сливен
Областна администрация Сливен

ГД"Народна сила" с мощна подкрепа за БСП

08.07.2021 / 10:40

Уважаеми граждани на сливенска област, приятели, съратници, родолюбци,

Като председател на ГД "Народна сила" приветствам и се включвам в битката срещу бедността, безправието и обезличаването/геноцида над българския народ!

Днес в България има огромно, патологично неравенство, огромна бедност. Това е борбата, в която сме длъжни да си партнираме с Българската социалистическа партия!

Българската икономика е в дълбока криза и летаргия през последните десет години. Ние категорично се превръщаме в държава на услугите, управлявана от олигархични, продажни кръгове. Една паразитна прослойка, която предишното управление утвърди и която “обезкости”българската държава в услуга на лични и чужди интереси! Страдаме ние, нашите родители и деца! Рушат се паметници, взривяват се културни обекти, пренаписваме историята, забравяме своето минало! България, от фактор на Балканите, все повече се превръща в периферия с компрадорски и продажен елит! Затова каузата на БСП за повишаване на жизненото равнище на българския народ е свещена! Защото България от субект на геополитиката се превърна в заден двор на Европа!

А българският народ като народопсихология е социален народ. Това е ляв народ. И затова е този страх от обединение в лявото и лявопатриотичното пространство, от победата на БСП за България, широката народна коалиция, част от която е и ГД “Народна сила”!

Защото българският народ обича своята Родина!Българинът държи на своята история, на своето семейство, традиции!

В момента наблюдаваме борба срещу държавата, езика, националната конструкция! Наши, общи приоритети винаги ще бъдат запазването на българското семейство и традиционните ценности. По всякакъв начин да се борим срещу неолибералните и мултикултурни влияния, които ни заливат. Да се борим за запазване на българската история, за възвръщането ролята на България като културен и важен фактор в Европа!

Затова нека подкрепим нашия съратник и приятел г-н Атанас Зафиров в битката за силна и справедлива България

 

С уважение,

д-р Георги Димов

Председател ГД “Народна сила”

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев