Община Сливен
Областна администрация Сливен

Време е Сливен да възвърне достойното си място на картата на България!

sabina 4
11.06.2021 / 06:07

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

 

Днес, 11.06.2021 г., стартира официално предизборната кампания за извънредните парламентарни избори в България през следващия месец.

 

Областният съвет на БСП-Сливен ме постави на второ място в нашата листа, след водача Атанас Зафиров, който е и зам.-председател на Партията.

 

Благодаря за доверието, което ми е оказано. Отговорността е голяма, очакванията на хората също.

 

Всеобщата надежда е да се случи голямата промяна, осмислена през призмата на натрупаното народно недоволство, че все пак е възможно да заживеем по-добре.

 

Проблемите са различни и разнопосочни. Тяхното разрешаване обаче не се увенчава с успех, защото не бяха потърсени конкретни политики и решения.

 

Като кандидат за народен представител от Коалиция „БСП за България“, аз ще водя позитивна кампания, която да обединява хората, а не да ги противопоставя.

 

Родителите ни с носталгия си спомнят за славното минало на нашия регион. До 1989 г. сме били сред петте града в България по индустриално и благоустройствено развитие, произвеждали сме 12 % от БВП на държавата, местните инфраструктура и комуникации бяха първи в цялата страна, сливенските села - най-богатите…

 

Днес отчаянието, за съжаление, е взело надмощие над вярата, че по-доброто е възможно.

 

От разговори с мои пациенти разбирам, че тревогите им основно са свързани със социални проблеми - доходи, пенсии, работни места, образование, демография. Тъгата в очите им е огромна. Искат Промяната. И трябва да им я дадем!

 

Време е Сливен да възвърне достойното си място на картата на България!

 

№ 4 – „БСП за България“

 

Преференция № 102

 

Д-р Събина Петканска

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев