Община Сливен
Областна администрация Сливен

Уважаеми приятели, обръщам се към вас лично, по човешки, но и като лекар и политик

sabina 3
02.04.2021 / 16:20

Вие сте моето ежедневие и моя непрекъсната отговорност. Помагам на всеки с убеждението, че хората се раждат еднакви, а ние – лекарите, сме длъжни да направим най-доброто за всеки. Така смятам, че трябва да се грижи и държавата за своите граждани – да им осигури равен старт и добър стандарт на живот, качествена среда и справедливи условия за реализация.

 

Ценностите ми, възпитани в семейството, намериха естествено място в БСП - партия на която съм член от 25 години. Работата ми като общественик, а и като общински съветник-социалист в минали мандати ме прави свидетел на тежкия, понякога кризисен, път, по който вървим като общество. Професията ми пък ежедневно ме поставя близо до проблемите и тегобите на много от вас – от Сливен, от Твърдица, от Котел, от Нова Загора.

 

В България се живее трудно, в Сливен се живее още по-трудно. В последните 10 години се натрупаха слабости и проблеми. Строителството, магистралите, ремонтите, които са основен приоритет на нашия опонент ГЕРБ, оставиха на заден план социалната грижа, здравеопазването, образованието, доходите, икономиката. В ситуация на пандемия да се върнем към тях става все по-неотложно. Днес БСП насочва усилията си именно там, където са най-големите дефицити и най-сериозните болки на хората!

 

Готова съм да работя за така необходимата промяна с грижа за хората в здравеопазването и социалната политика! Вярвам, че БСП е най-добър защитник на интересите на българското общество днес!

 

ГЛАСУВАЙТЕ С БЮЛЕТИНА № 4 ЗА БСП!

 

И С ПРЕФЕРЕНЦИЯ № 103 ЗА Д-Р СЪБИНА ПЕТКАНСКА!

 

БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА И ДОВЕРИЕТО КЪМ МЕН!

 

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев