Община Сливен
Областна администрация Сливен

Взето на заем

30.03.2021 / 20:33

ГРОЗНО! КАНДИДАТ-ДЕПУТАТ НА БСП КЪСА ПЛАКАТИТЕ НА СЪПАРТИЙКА И КОНКУРЕНТКА

30/03/2021 · by slivendnesiutre · в АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ. ·

 

Кандидат-депутат на БСП къса плакати на д-р Събина Петканска покрай шатрата им, видя репортер на „Сливен ДНЕС и УТРЕ“. Същият кандидат-депутат, който е известен единствено с това, че няма един ден трудов стаж и пише изключително неграмотно по Фейсбук, е поръчал статия срещу докторката и негова конкурентка в бургаски сайт, близък до Валери Симеов и управляван от журналистката Катя Касабова, вдовицата на депутата от НФСБ и много добър журналист Вальо Касабов.

 

Последните действия на този кандидат-депутат издават страха му, че няма да е депутат, а докторката ще го мине по преференции. Дали за пиар, дали от друго, щял да се жени за плевенчанка…, която никой не е виждал, де, ама нейсе. Отделно, че в щабовете на партии в Сливен са шашнати от действията му, а днес, пред „Сливен ДНЕС и УТРЕ“, шеф на голяма партия каза, че той си е подписал, с поръчковата статия, политическата смърт.

 

Грозното е това, да не говориш 11 години с един професионалист, работохолик, каквато е д-р Петканска. Само от завист. Че не си постигнал нищо, че нищо никога не си работил!

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев