Община Сливен
Областна администрация Сливен

Скандално! „Вътрешен“ огън срещу д-р Събина Петканска. Главният заподозрян е друг кандидат - депутат

Subina 2
25.03.2021 / 11:01

В бургаския сайт „Флагман“ се появи скандална публикация срещу третата в листата на БСП д-р Събина Петканска. Тя е озаглавена „Как половината депутати от Сливен може да се окажат свързани с местен холдинг“. Тя бе разпространена в социалните мрежи.

 

Аферата е проста: Преди време в „Мел Инвест“ са работили Десислава Танева и Мария Белова. Шеф на холдинга е съпругът на д-р Петканска Вълко Вълев. Следва скандалният извод, че д-р Петканска може да се окаже „троянския кон на ГЕРБ“ в бъдещия парламент.

 

Автор на статията е някой си Лисицов, напълно подходящо име за подобна низост. Но според местни бесепари, зад тази нечистоплътна атака се крие друг кандидат-депутат с дългогодишни напразни мераци за парламента.

 

Явно стресиран от пореден политически провал, същият тръгва на „бой“ без всякакви задръжки. Дотам, че на фотото във „Флагман“ са показани дори децата на д-р Петканска – друг скандален факт.

 

Д-р Събина Петканска е не само великолепен хирург и общественик. Публикуваните напоследък от нея оценки , препоръки и нови идеи на тема здравеопазване издават солиден опит и интелект, от които се нуждае българският парламент.

 

„Седмица“

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев