Община Сливен
Областна администрация Сливен

Пускат парното в Сливен

TEC_sgrada
29.10.2020 / 15:15

От понеделник, 2 ноември, "Топлофикация Сливен" започва планово включване на отоплението в Сливен, съобщават от предприятието. Парното ще бъде пуснато първо в детските градини, яслите, учебните и здравните заведения, а след това в жилищните сгради и стопанските потребители.

 

„Още преди да бъде пуснато отоплението, клиентите трябва да приключат всички ремонти и да запълнят източените инсталации. В противен случай няма да бъде включено отоплението в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена.“, уточняват от Топлофикация Сливен. От дружеството напомнят на потребителите си, че те трябва да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела. Друга препоръка е да се проверят електронните уреди за дялово разпределение.

 

Клиентите, които по някаква причина желаят включване на отоплението в сградата на по-късен етап, трябва да подадат писмено заявление, заедно с прикрепеното решение от общото събрание на етажната собственост в Информационния център на дружеството

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев