Община Сливен
Областна администрация Сливен

Ремонтите по уличната мрежа на Сливен продължават

10.06.2020 / 13:54

Община Сливен продължава поетапно изпълнението на ремонтно-възстановителните дейности по уличната мрежа на град Сливен. По думите на зам.-кмета по строителството Любомир Захариев ремонтът включва отстраняването на стари разрушения по пътната настилка, възникнали през зимния сезон, ще бъде премахнато и разрушеното асфалтово покритие. Дейностите включват още машинно и ръчно асфалтово изкърпване на образувалите се дупки и деформации по улиците.

Любомир Захариев посочи, че приоритет при извършването на ремонтните дейности ще имат булеварди и улици, по които се движи градският транспорт. Предвижда се ремонт и на вътрешно квартални улици, както и транспортни подходи. Предстои да започне и дългоочакваният ремонт по бул. „Хаджи Димитър“.

Във връзка с дейностите по инфраструктурата на града, зам.-кметът Захариев информира, че почти завършена е новата вътрешно квартална улица в кв. „Даме Груев“, чието изграждане бе по инициатива на кмета Стефан Радев. Там бяха премахнати и намиращите се незаконни гаражи.

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев