Община Сливен
Областна администрация Сливен

Делян Пеевски ще направи дарение на семейството на д-р Иванова

03.05.2020 / 10:52

„От името на ръководството на ДПС, лично от името на Делян Пеевски и от мое име изказвам съболезнования на близките и колегите на д-р Илияна Иванова. Загубата е голяма, отиде си достоен човек, професионалист, майка и съпруга. Трагичен момент, свеждам глава. Поклон пред всеодтайността й!” Това заяви заместник – председателят на ДПС Янко Янков след смъртта на д-р Иванова, загубила живота си след заразяване с коронавирус.

Янков изтъкна, че водена от професионалния си и човешки дълг д-р Иванова до край се е борила за живота на пациентите си от Инфекциозното отделение на Сливенската болница. Народният представител от ДПС Делян Пеевски ще направи лично дарение от 10 000 лева на семейството на починалата д-р Иванова от Сливен, била на първа линия в борбата с COVID - 19 в Сливен. Сумата ще бъде преведена по посочена от близките й сметка, съобщи още заместник – председателят на партията Янко Янков.

Изключително хуманен жест във време, когато трябва да сме заедно и да си помагаме, за да преодолеем трудностите, изрази впечатлението си Янков от поредното дарение на Делян Пеевски. Вярвам, че това се оценява по достойнство от сливенските граждани. Лично за мен е чест да работя заедно с г-н Пеевски и да споделям отговорността към всички граждани на страната и толерантността като водещи ценности за ДПС. Обсъдена е възможност Военната болница в Сливен да стане сред водещите в страната и да предлага всички възможни към момента иновации за ефективно лечение на коронавирус – това уверение е получено след проведен от тях разговор с ген. Мутафчийски, съобщи още Янко Янков.

Ангажираността на такива отговорни хора дава надежда в Сливен да бъде провеждано най – доброто и своевременно лечение срещу коварния вирус, както и да бъде намален рискът от по – нататъшното му разпространение, заяви Янко Янков.

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев