Община Сливен
Областна администрация Сливен

Дарение от Пеевски за Сливен

MBAL_ivan_seleminski
22.04.2020 / 16:06

Днес народният представител от ДПС Делян Пеевски направи ново дарение за МБАЛ „Д-р Иван Селимински” – Сливен. След съгласуване със здравното заведение за нуждите на медиците, областното ръководство на ДПС и заместник – председателя на партията Янко Янков, в Сливен бяха доставени 300 броя маски №95, 50 защитни облекла, 50 броя очила и 50 предпазни шлемове.

„Изключително почтен, направен с отговорност към медиците на първа линия и към гражданите, е жестът на г-н Пеевски. Както знаете, той дарява и на други болници в страната. Убеден съм, че ще има и други дарения за нашата болница, като се надявам занапред поводът за тях вече да не е пандемия. Със сигурност доброто се вижда и оценява от нашите съграждани”, коментира заместник – председателят на ДПС Янко Янков преди връчване на дарението. Да се предпазиш от болестта е по-добре, отколкото да се лекуваш, убеден е той.

Сега е нужно да си помагаме, да действаме адекватно и да не се делим по никакъв признак, защото сме един народ, каза още Янко Янков.

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев