Община Сливен
Областна администрация Сливен

Не били отчетени сериозни нарушения?!

21.04.2020 / 12:11

Най-нисък брой на подадените до момента сигнали в Общината за неспазване на противоепидемичните мерки, отчетоха по време на днешното редовно заседание на Общинския кризисен щаб. 5 от тях са за струпване на хора на едно място, като е реагирано на всеки един от сигналите.

От Районното управление на полицията в Сливен съобщиха, че проверките и санкциите за неизпълнение на предписанията, наложени за ограничаване разпространението на заразата, продължават.

Броят на потвърдените случаи с коронавирус на територията на община Сливен към момента е 22.

Кметът Стефан Радев отново подчерта важността от спазването на предпазните мерки в извънредната ситуация, което е основният фактор за справяне с кризата.

На днешното заседание стана ясно още, че не е отчетено отклонение от радиационния гама фон във въздуха над град Сливен и измерените стойности са в нормалните за общината граници.

Справката с броя на потвърдените случаи на заболели с коронавирус в Сливен, както и на общия брой на карантинирани лица, се намира в прикачения файл Данните са от Националната информационната система на Министерството на здравеопазването.

 

Б.Р. Не били отчетени нарушения? Проверяващите да повървят поне по главната улица и да видят как маса цигани ходят напред-назад и то със смъкнати маски! А те са най-опасните заразоносители, не разбрахте ли? Вижте колко от тях са сред официално регистрираните с положителни проби! А те постоянно се увеличават…

 

 
 

Copyright © 2008-2023 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев