Община Сливен
Областна администрация Сливен

„Топлофикация Сливен“ ЕАД продължава да обслужва клиентите си

23.03.2020 / 12:57

„Информационният център“ на „Топлофикация Сливен“ ЕАД остава отворен за клиентите, независимо от извънредното положение, което е въведено във връзка с COVID 19. Центърът за обслужване на потребители работи от 9:00 часа до 17:30 часа. Предприети са всички необходими предпазни мерки за дезинфекция и се следи за стриктното спазване на санитарно-хигиенните изисквания. За да няма струпване на много хора на едно място, е въведен режим на единично пропускане в офиса.

 

От „Топлофикация Сливен“ ЕАД напомнят на всички техни абонати, че са предоставили възможност за плащане на сметките и по електронен път, чрез системата на e-рay или по банков път.

 

На сайта на "Топлофикация Сливен" ЕАД е качена формата за самоотчет, на която гражданите сами ще могат да дават показанията на уредите и водомерите си. Самоотчети се приемат от 25 число на текущия месец до 4 число на следващия. https://toplo.sliven.net/self-report

 

„За да запазим здраве на Вас и на служителите ни, призоваваме всички наши абонати при въпроси, свързани с нашите услуги, да се обадят директно на нашия национален телефонен номер 0700 89 030. Нашите служители ще отговорят на всички въпроси по телефон и ще Ви бъде предоставена търсената от Вас информация“, за това апелират от „Топлофикация Сливен“ ЕАД. Абонатите могат да отправят запитвания и на официалния сайт на Дружеството https://toplo.sliven.net, както и в тяхната Фейсбук страница, на които експерти от Предприятието ще реагират с бърз, точен и коректен отговор.

 

„Топлофикация Сливен“ ЕАД единствено е преустановила посещението на домовете във връзка с извършване на услуги по вътрешните инсталации и монтажи на електронни разпределители и водомери. „Дежурните ни екипи остават на работят, така че при възникнал проблем, можете да ни сигнализирате отново на телефон 0700 89 030. В извън работно време националния телефон пренасочва абонатите ни директно към дежурния инженер на Дружеството.“, уточняват оттам.

 

Ограничителните мерки са в сила от 14.3.2020г. до 29.3.2020г.:

 

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев