Община Сливен
Областна администрация Сливен

Отворено писмо от Предизборния щаб на ГЕРБ Сливен

31.10.2019 / 16:24

Тиражирането на покана за дебат в конкретен ден, час и място, без да се консултират с нас, прилича на активно мероприятие или нескопосан опит за провокация, с което ние не сме съгласни. Поставените от следващия по резултат кандидат въпроси нямат за цел да получат отговор, а да създадат опредени внушения дни преди втория тур. С подобни тактики той си служи и в социалните мрежи, видно от днешната му активност.

За разлика от това ГЕРБ Сливен предложи ясна и структурирана управленска програма за развитие на градската среда, с мерки за икономически растеж и повишаване на доходите, развиване на повече политики в сферата на образованието, здравеопазването и в социалния ресор.

Вярваме, че сливналии искат да научат единствено какви са идеите на кандидатите и как могат да изпълнят обещанията си.

Единственият дебат, който Стефан Радев има смисъл да води, е с жителите на общината.

Затова на 1 ноември, в 10 часа Стефан Радев ще направи поредната си онлайн сесия с въпроси и отговори.

Предизборният щаб на ГЕРБ няма въпроси към следващия по резултат кандидат. Отговорите им, за съжаление, научихме още преди четири години, когато заварихме една почти фалирала община.

Ако БСП не боравеше с манипулации, а наистина търсеше отговори - можеше отдавна да ги получи от публични регистри и източници на информация. Нещо повече - БСП използва казуси, по които не е взел отношение в мандата си именно техният кандидат.

На финала искаме да призовем още веднъж сливналии да подкрепят с номер 43 единствения кандидат с ясна, смислена програма и добри идеи за развитието на общината - Стефан Радев!

ПРЕСЦЕНТЪР ПП ГЕРБ

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев