Община Сливен
Областна администрация Сливен

Стефан Радев каза нещо важно за всички в Сливен

25.10.2019 / 15:20

Скъпи съграждани,

Скъпи приятели,

 

Остава съвсем малко време до неделя, когато местните избори ще решат кой ще управлява Община Сливен през следващите четири години.

Вече месец заедно с екипа ми обикаляме всеки квартал, всяко населено място. Срещнахме се с хиляди хора. Посетихме всички квартали, всички населени места.

 

Говорихме за проблемите на община Сливен и за възможностите пред нея.

Обсъждахме приоритетите в програмата ни - единствената, ясна и структурирана програма, която видяхме в тази кампания в Сливен.

Разказахме за това как изправихме Общината на крака след тежкото финансово състояние, което заварихме. Разказахме за хубавите проекти, които реализирахме. Припомнихме всичко хубаво направено в последните години - кръговото на Розова градина, пробива “Раковски/Антим I”, ремонтираните детските градини, санираните блокове, новите социални центрове и спортни зали.

Разбира се, останаха и неща, за които не ни стигна време.

На първо място - искам да благодаря!

Да благодаря на всички, които ни гласуваха доверие. Вярвам, че не сме ви подвели!

Благодаря на всички, които продължават да вярват в нас. Вие сте стимул да продължаваме да постигаме видими резултати за Сливен.

Благодаря на всички, с които заедно променяхме града и общината. Промяната е трудна и изисква много усилия. Затова благодаря на гражданите за търпението.

 

Благодаря на всички тези, с които заедно вървим по пътя да постигнем ПОВЕЧЕ ЗА ХОРАТА ТУК.

 

Другото, което искам да направя, е да се извиня! Да се извиня на хората, на които не успяхме да обърнем достатъчно внимание. Ние работим за всички и не делим никого. Развитието на голяма община като Сливен обаче изисква време

 

Извинявам се и на тези, които се почувстваха засегнати от работата ни. Промяната на тази община е свързано с вземането на трудни решения и преследването на стратегически цели.

Извинявам се на всички, които очакваха повече от нас. Вие сте най-големият ни коректив, но и най-големият ни стимул да продължаваме напред.

 

В неделя всеки от нас с гласа си ще определи бъдещето на Сливен. Надявам се, че да оцените високо всичко постигнато и ще ни се доверите отново. Ще се радвам да гласувате с номер 43 в бюлетината и заедно да постигнем ПОВЕЧЕ ЗА ХОРАТА ТУК!

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев