Община Сливен
Областна администрация Сливен

Сливен е готов за промяна

Milev zakrivane
24.10.2019 / 16:13

С пускането на 56 червени балона в небето над Сливен, много усмивки и увереност в успеха си „БСП за България“ сложи символично финал на предизборната си кампания. Кандидати и и симпатизанти си пожелаха успех пред сградата на общината, отправяйки послание за промяна в Сливен.

„Кампанията ни беше аргументирана и открита, каквито са и кандидатите ни за кметове и съветници. Говорихме „очи в очи“ с хората и усещаме подкрепата и готовността за промяна след управлението на ГЕРБ. Искаме едно и също: Сливен да бъде жизнена, работеща община, в която младите хора намират реализация, хората от активното поколение - сигурност, а възрастните – подкрепата, от която се нуждаят. Сливен ще бъде социалночувствителна община, а не фирма, а с деен и упорит кмет като Кольо Милев хората ще усетят на практика, че някой се интересува от проблемите им“, посочват от БСП.

В следващия мандат групата им в местния парламент ще отстоява осигуряването на качествени и достъпни ясли и детски градини, помощ за осигурени родители при раждането на второ и трето дете, намаляване на местните данъци и такси на създаващи трайни работни места инвеститори, подобряване на качеството на живот в кварталите и селата.

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев