Община Сливен
Областна администрация Сливен

Румен Петков: АБВ подкрепя Кольо Милев

22.10.2019 / 20:17

„Нашата подкрепа за ген. Милев е безрезервна, защото той е достоен човек с офицерска кариера, избрал да служи на държавата си. Заставаме зад него и поради още три важни причини. Сливен е имал лидери и авторитети, които са определяли националната политика, но сега Сливен запада. Сливен е бил център в културния и спортния живот на страната ни, но какъв е културният и спортният живот тук през последните няколко години? И най – важното - на Сливен му трябва гръбнак, за да се промени, докато настоящият кмет е само изпълнителен директор“, заяви председателят на партия АБВ днес в Сливен.

По думите му негласуването не е решение, а който не гласува, подкрепя статуквото и тези, които мачкат и изнудват администрацията тук и в цялата страна. Петков отбеляза, че още преди време е предупреждавал за подхода на ГЕРБ и даде пример със създаването на структурата на т.нар. тол – полиция. „В нея бяха назначени само 1300 души до евроизборите и ГЕРБ гледа на тези хора и на семействата им като изборни гласове“, каза лидерът на АБВ.

„Веднъж вече показахме, че можем да управляваме заедно, без да хленчим постоянно, че няма пари, успяхме да осигурим нормалния живот в общината. Това, което ни интересува сега е да има работа, доходи, активна социална политика, но и възвръщане на културните и спортните събития, за да има инвестиция и в самочувствието на сливенските граждани“, подчерта Милев и благодари за подкрепата.

„Нашите послания са градивни, диалогични дори към опонентите, защото нашето разбиране за общество е да вървим напред заедно“, каза и областният лидер на АБВ и водач на листата за общински съветници Иван Славов.

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев