Община Сливен
Областна администрация Сливен

Кандидат за кмет кани на маратон колегите си

15.10.2019 / 15:34

Кандидат – кметът от МК “Движение Заедно за промяна” Румен Бозуков и част от неговата листа за съветници ще вземат участие в тазгодишния маратон “Хайдушки пътеки “ на 19 октомври, събота, от 8 часа. Румен Бозуков ще раздаде тениски на участници и ще връчи награди на децата, победители от първите три кръга. Стартът на маратона е от Стария бряст.

„С тази инициатива искам да покажа недвусмислено отношението ми към спорта, към различни спортни прояви, както и да дам пример на другите кандидати за кметове, защото само с ПР кампания не се прави. Нека хората видят кой от всички нас има физическата подготовка и воля да се включи в маратона“, каза Румен Бозуков, който е запален волейболист и всяка седмица играе.

Ако и другите 11 кандидати за кмет прегърнат поканата на Румен Бозуков, Сливен ще стане свидетел на невиждано планинско-хайдушко състезание. Само Лечков може да се противопостави на Бозуков, защото още пази някаква спортна форма, макар точно сега главата му е заета с проблемите във футболния съюз. Останалите май ще се борят кой да не е последен, ако изобщо стигнат до финала.

Изобщо - хайде всички на маратона! Ще се помни дълго....

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев