Община Сливен
Областна администрация Сливен

Търси се местен, свестен, известен за кмет

29.07.2019 / 12:56

Преди седмица в рубриката „Виц на броя” на „Сливенски НОВИНИ” пуснахме виц, в който става ясно, че коалицията „Заедно за Сливен” ще търси кандидат за кмет „Местен, свестен, известен”.

Нашият кандидат за кмет ще бъде местен, свестен и известен. Това е човек, който до момента не е имал партийна обвързаност и милее за Сливен. Името му ще съобщим на по-късен етап. Това заявиха в понеделник от коалиция „Заедно за Сливен“.

Явно вицът ни много се е харесал на Коалицията. То, май, друго няма в този град, останал без читави кандидати за управници..

До момента в коалицията са движение „Заедно“, партията на Зелените и партия „Народ“. Те се представляват съответно от Саркис Шаклиян, Тихомир Господинов и Георги Георгиев.

Нашето обединение със сигурност ще има още членове. Интересът към коалицията е много голям. Възможно е още тази седмица да обявим нови членове. Оставаме обаче отворени и за други партии и движения, които са радетели за една социално – ориентирана политика в полза на гражданите. Това заяви Саркис Шаклиян. Той съобщи, че Фейсбук страницата на коалицията е събрала за седмица близо 500 харесвания, а публикациите за първата пресконференция са прочетени от 10 000 души.

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев