Глобус ЕС

Заслужени награди за певци от школа „Ритъм”

19.07.2018 / 16:58

Талантливите млади певци от школа „Ритъм” при Военен клуб-Сливен отново доказаха високата си класа. Преди дни те се завърнаха от участието си в Деветия международен фестивал за млади изпълнители на популярна музика и танци „Дъга над Клептуза” с куп награди.

Фестивалът се проведе от 13 до 15 юли във Велинград и събра над 120 участника, разделени в пет възрастови групи, както и в категориите индивидуален изпълнител, дует и формация. Журито в състав: Етиен Леви, Мими Иванова и Хайгашот Агасян, избра най-добрите в съответните категории.

А сред най-добрите бяха и сливенските изпълнители, чийто вокален педагог е Елена Пеева.

12-годишният Иван Едрев заслужено грабна първото място във втора възрастова група и получи диплома и златен медал. Той е възпитаник на школата от две години.

10-годишният Тодор Иванов спечели втора награда във втора възрастова група и получи диплома и сребърен медал. Той пее в школата от година и половина.

8-годишната Стеанна Георгиева, която участва в първа възрастова група, беше удостоена със специална награда и диплома от организаторите на конкурса. Стеанна е в школата от 4 години.

Вестник „Сливенски НОВИНИ” поздравява младите таланти и техния вокален педагог за заслужените награди и им пожелава още много победи на музикалната сцена!

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев