Глобус ЕС

Остават броени дни до края на Коледната кампания за бързи кредити с големи отстъпки от Мини Заем! Възползвайте се сега!

Остават броени дни до края на Коледната кампания за бързи кредити с големи отстъпки от Мини Заем! Възползвайте се сега!
19.12.2017 / 15:13

Хей, приятели, подготвихте ли вече подаръците за Коледа, избрахте ли къде да посрещнете Нова Година?

Ние, от MiniZaem.bg искаме да ви пожелаем една незабравима и невероятна Коледа и благодатна и ползотворна Нова Година!

От сърце желаем на вас, нашите страхотни нови и редовни клиенти спокойствие, мир и много радостни мигове през Новата година!

А за да станат празниците още по-приятни и весели ви напомняме, че все още можете да се възползвате от коледната ни промоция с 30% отстъпка от разходите по кредита.

Своите отстъпки може да вземе всеки, който кандидатства за кредит до 23.12.2017 година.

Коледните и новогодишните празници са вече пред вратата ни! Нека тази година Коледата да бъде още по-прекрасна, светла и щастлива! Нека всичко, за което сте си мечтали през тази година, да се сбъдне през следващата!

За да ви помогнем да сбъднете мечтите си за една страхотна Коледа, от Мини Заем продължаваме нашата Коледна кампания до 23.12. 2017 година!

Сега е моментът да се възползвате от нашите кредитни продукти и да потърсите своя кредит онлайн https://www.minizaem.bg/barzi-krediti/online-credit с 30% отстъпка. Побързайте, защото времето тече и обратното броене започна.

Искате ли да посрещнете Коледа и Нова година на екзотично място, с приятели или сред близките си около богата трапеза? Кандидатствайте за своите онлайн кредити с голяма отстъпка… сега!

По Коледа наистина стават чудеса! А ние можем да ви помогнем вие да сбъднете мечтата на семейството си за една страхотна Коледа… такава, каквато само са си мечтали до сега!

Единственото, която трябва да направите е да не забравяте, че остават още няколко дни до края на Коледната ни промоция и да кандидатствате за бързите кредити https://www.minizaem.bg/ с отстъпка от 30% до 23.12.2017.

Весели празници от MiniZaem.bg!

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев