Глобус ЕС

Вандали потрошиха нови пейки

сградата на Община Сливен
25.07.2017 / 09:02

Граждани сигнализираха за две потрошени пейки, поставени от Община Сливен преди два месеца до паметника на Таньо войвода, близо до обръщалото на тролеите в квартал "Клуцохор". Предполага се, че вандалският акт е извършен през нощта срещу 13 юли. Пейките са пречупени на две. От общината се надяват служителите на полицията да разкрият извършителите, които да понесат заслужено наказание.

Подобни посегателства са извършвани неведнъж. Чупени са кошчета за смет и други новопоставени съоръжения. Тази година вандали посегнаха и на великденската украса в парк "Юнак", само ден, след като тя беше монтирана. Преди това неизвестни извършители разбиха склада за съхранение на коледната украса и изпочупиха елементи за хиляди левове.

Община Сливен осъжда тези престъпления и призовава за отговорно отношение на всички към общата собственост! Поставянето на нови съоръжения е в името на гражданите, тяхното удобство и потребности. Нека ценим всяка, дори и малка стъпка, която се предприема по отношение подобряване на условията за живот и по-приветлива визия на града.

Община Сливен апелира към гражданите, които станат свидетели на вандалски прояви, да сигнализират за това в администрацията или на тел. 112.

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев