Глобус ЕС

Номерологичен хороскоп от 14.07. до 20.07.2017 година

Числата говорят
14.07.2017 / 17:47

Лична година 1.

Упоритостта и концентрацията ще са най-добрите ви съветници през настоящата седмица. Условията за реализацията на деловите ви намерения вече са назрели, така че е време да действате. Увеличените професионални /бизнес/ ангажименти обаче ще погълнат голяма част от свободното ви време и ще предизвикат недоволството на близките ви. Не неглижирайте техните искания, за да не възпламените сериозен конфликт. На 14-ти бихте могли да си осигурите солидни финансови постъпления, избирайки между няколко сделки. На 15-ти отново ще получите примамливо предложение от материално естество, но вечерта обезателно прекарайте със семейството и с приятелите си. 16-ти предвещава досадни задължения, свързани с жилището и с бита. На 17-ти съществува риск от напрежение вкъщи или пък спорове с юридически за вас /или фирмата ви/ последици. На 18-ти не предприемайте нищо важно, щадете се. 19-ти е подходящ за ревизия на задължения и документи, прегледайте ги прецизно. 20-ти е успешен, възползвайте се без колебание от всяка възможност. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 2

През настоящата седмица всичко при вас ще бъде с променлив характер. Не е изключено да преживеете сериозни промени в службата, което до голяма степен ще усложни живота ви и в личен план. Не е изключено да се разделите окончателно с нещо /човек, работа/, присъстващо от дълго време в живота ви. Ако обаче сте планирали пътуване, то непременно ще се осъществи. На 14-ти ужасно ще ви се почива, но по-хубавото е, че желанието ви ще се осъществи. На 15-ти е вероятно да ви се наложи да преодолеете някакво разочарование, не се ядосвайте, защото случващото се е неизбежно. Една врата се затваря, но друга врата ще се отвори пред вас още на 16-ти, дано да се възползвате от ситуацията. На 17-ти няма да ви е ден, когато става дума за институции, пари, документи. 18-ти предвещава за мнозина пътувания в страната или в чужбина, активни контакти, перспективни разговори. Като успешен ден за всички очертава 19-ти, но не избързвайте да се хвалите. 20-ти е рисков във финансов аспект. Здравето ви е на ниво.

Лична година 3

За вас периодът е повече от успешен. Мнозина ще се запленят от нови идеи, други пък от интересни хора, но все пак ви съветвам да не смесвате приятелството с любовта. Ако пък сте си набелязали някаква служба /по-висок пост/, е време за конкретни действия. Защото човекът, от когото зависи това да се случи, е благосклонен към вас. Съветвам ви обаче да не разчитате на късмета си, а да покажете най-добрите си качества. На 14-ти сте с изострени сетива и затова толкова остро реагирате на лъжата. На 15-ти ще е удачно да наблегнете върху личните си дела, ако днес сключвате годеж или брак, ви очаква дълго и стабилно съжителство. На 16-ти съществува риск от вторачване в миналото или пък от преекспониране на проблемите. Освободете се от страховете си, не изпадайте в застой и бъдете максимално активни на 17-ми. На 18-ти ще ви върви във всеки един аспект. На 19-ти заложете на материалното. 20-ти се очертава като приятен. Днес бихте могли да се разтоварите в по-широк приятелски кръг. Здравето ви е стабилно.

Лична година 4

През настоящата седмица ще продължи тенденцията за дребни спънки и забави най-вече в професионален аспект. Провокационни въпроси могат да ви задават, както колеги, така и висшестоящи. Затова ви съветвам да си мерите приказката и да не давате поводи за коментари. Бъдете нащрек, каквото и да правите. Само така ще туширате проблемите и ще предотвратите възникването на нови. На 14-ти ще е удачно да се заемете с уреждането предимно на лични въпроси, но днес ще имат успех и хората, които са кандидатствали за свободно работно място. На 15-ти е вероятно да си докарате допълнителен доход, скромен, но най-вече навременен. 16-ти е белязан с претовареност и неприятности, идващи от деца, близки, партньори. На 17-ти макар и бавно, една ситуация ще ви се изясни. За 18-ти е характерен риск от конфликт, най-вероятно предизвикан от жена. Значително приятен ще се окаже 19-ти. На 20-ти бихте могли да си позволите кратко пътуване и да се разтоварите. Здравето ви е деликатно.

Лична година 5

За вас периодът ще е изключително успешен. Притежавате силен нюх и можете да сключите печеливша сделка, да направите изгодна покупка и въобще да реализирате безпроблемно някаква идея, с която до ега сте имали затруднения. За да е пълноценна седмицата ви, обезателно отделете време за различни развлечения. На 14-ти смело може да рискувате, днес определено ще ви върви. 15-ти е подходящ за организиране на приятелски събирания, за посещение на многолюдни тържества. На 16-ти едва ли ще срещнете препятствия при изпълнението и на най-смелите си желания. Силен ден във финансов и професионален аспект ще се окаже 17-ти. На 18-ти обстоятелствата ще работят за вашите интереси, а околните сами ще предлагат помощта си. На 19-ти не е изключено да започнете нова работа или пък да подпишете изгоден договор. 20-ти е емоционален, днес не давайте воля на острия си език. Здравето ви е стабилно.

Лична година 6

Периодът ще е напрегнат, но ако се съсредоточите върху работата си, то със сигурност ще постигнете търсения резултат и съответно ще получите нужната ви сума пари. Съществува вероятност да ви провокират, било с думи, било с конкретни действия. Не позволявайте на гнева си да вземе връх, контролирайте ситуацията и не показвайте чувствата си. Защото не само, че ще се изложите, но и ще ви изкарат виновни. На 14-ти бъдете нащрек, днес шефовете следят как изпълнявате задълженията си под лупа. На 15-ти сте отлична кондиция, затова всичко важно за вършене планирайте за днес. 16-ти предвещава несполуки в сферата на материалното. На 17-ти бихте могли да пътувате по служба, определено денят ви ще е натоварен и не е изключено вечерта да се приберете като изцедени. 18-ти предвещава ангажименти, свързани основно с бита. На 19-ти избягвайте да се натоварвате, после трудно ще се възстановите. 20-ти се очертава като успешен. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 7

През периода ще се вълнувате от много неща. Някои се захващат с реорганизация на работното си място, други реализират мечтата си за пътуване, а трети се преориентират към нови сфери за изява, започвайки учебен курс. Ресурси, материални и морални, няма да ви липсват, така че едва ли ще ви се наложи да се съобразявате с досадни ограничения. На 14-ти ви очакват успешни търговски и други проекти, днес не оставяйте нищо на случайността. На 15-ти отново ще черпите облаги, но този път от спонсорство, наеми, ренти. 16-ти предвещава интересни моменти, ако сте далеч от дома. 17-ти също ще е приятен за хората без постоянен партньор. Но всички трайно обвързани да внимават много, особено на 18-ти. 19-ти е белязан с приятелства и ползотворно сътрудничество с младежи. На 20-ти ще имате късмет. Здравето ви е на ниво.

Лична година 8

Предстои ви една изморителна седмица. Ще сте арбитър при разрешаването на неприятен семеен проблем, най-вероятно свързан с наследство. Други пък ще са ангажирани с уреждането на имуществени дела /покупка или голям ремонт на жилище/. Затова се въоръжете с голяма доза търпение и позитивизъм и в крайна сметка всичко ще е наред. На 14-ти за някои ще са валидни допълнителни или нови ангажименти в службата, а за други вложения за дома. 15-ти предвещава успешни контакти, хармония и пълно разбирателство вкъщи. На 16-ти ви чака труден ден, в крайна сметка ще се справите. На 16-ти ви чакат само хубави нови промени от личен характер. На 17-ти безработните имат шанс да се отзоват на правилното място и да сключат изгоден договор. 18-ти се очертава като рискован, ограничете се с текущите си задължения. 19-ти не е ден за водене на дела, застрашени сте от конфликти и загуби. На 20-ти бъдете предпазливи, не пътувайте. Здравето ви е деликатно.

Лична година 9

През настоящата седмица се постарайте да се занимавате само с ежедневните си дела, като избягвате по всякакъв начин да се натоварвате психически или физически. Слушайте музика, четете, въобще отдайте се на неща, които ви успокояват и които вършите с удоволствие. Успехите ще бягат от вас, ако ги преследвате упорито. Но ако не им отдавате чак такова голямо значение, изневиделица ще се отзоват и при вас. На 14-ти бихте могли да установите добри отношения с околните, само че запазете дистанция и не се предоверявайте. На 15-ти не е изключено да ви затрупат лични проблеми, най-вероятно предизвикани от възрастен член на семейството. 16-ти е подходящ за разходки сред природата, вечерта посетете някакъв концерт или пък просто гледайте филм. 17-ти ще ви изненада приятно, всичко случващо се днес ще е за добро. На 18-ти ще подредите семейния си бюджет, поради допълнителни постъпления. Вероятно е да ви дойдат гости от далеч на 19-ти. Най-спорният ви ден ще се окаже 20-ти. Здравето ви е деликатно.

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев