Глобус ЕС

Направиха кът за отдих край Тунджа

Кът за отдих край Тунджа
10.07.2017 / 09:57

Кът за отдих край река Тунджа беше изграден за жителите и гостите на село Желю войвода. Новата придобивка е по идея на кмета Стоян Генов. Строителните дейности са извършени за около две седмици. Поставени са маса и пейки, изградено е барбекю. Ще бъде направен и покрив на съоръжението.

Стоян Генов сподели, че обособеното място за почивка вече се ползва и хората са доволни. Кметът подчерта, че е извършено почистване на реката, която преминава през селото. Жителите могат да се похвалят и с пътя към село Кабиле, който е претърпял основен ремонт, заради некачествено изпълнение преди години. Стоян Генов коментира, че пътят, на който е направено и разширение, отваря селото към магистралата, която е на 5 километра от Желю войвода. Той се надява млади хора да започнат работа в новия склад на голяма верига магазини, което ще се отрази благоприятно и върху безработицата.

По думите му, земеделските стопани и жителите на селото са много доволни от охраната, която осигури Община Сливен за опазването на земеделските земи и имотите на хората в населените места.

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев